SK GRAVESERVICE AS

SK Graveservice AS er en bedrift med lang erfaring innen grunnarbeid og graving

Vi utfører det meste av grunnarbeid og har bred erfaring innen drenering og etterisolering av grunnmur, oppbygging av tomt og hage, legging av steinheller, støttemur, gårdsplass og annet grøntanlegg. Vi har gode avtaler gjennom leverandører og samarbeidspartnere, som garanterer deg tjenester og produkter av høy kvalitet, egnet for norske forhold. Dette sikrer deg også lavere kostnad når prosjektet er fullført.

Vi tar på oss alle typer graving og hageoppdrag, og ingen oppdrag er for små for oss. Der andre ser utfordringer ser vi muligheter. Vi lytter til kunden og utfører oppdragene etter kundens ønske og behov. Vi skal være stolte av det arbeidet vi utfører og vi har flere referanser som kan gi gode tilbakemeldinger på vårt arbeid. Vi skal utføre vårt arbeid med godt humør og faglig innsikt. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd.

Når du kontakter oss vil vi utføre en gratis befaring av oppdraget. Vi vil gi deg et uforpliktende tilbud etter befaringen. Vi har konkurransedyktige priser og leverer tjenester av topp kvalitet. Når vi leverer et prosjekt skal vi være stolte av det arbeidet som er gjort, og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Som kunde skal du være trygg på at jobben blir gjort innen de tidsrammer og budsjetter som er satt.

Bark med planter