Kvalitet i grunn

Vi lytter til kunden og utfører oppdragene etter kundens ønske og behov. Når vi tar på oss et oppdrag skal vi alltid møte opp med godt humør, faglig innsikt og være stolte av det arbeidet vi har utført. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd.

Bark
Matjord og vektstjord

Vi leverer soldet matjord som er kompostert og tilsatt mineralsk og organisk næring. Vår jord er egnet som dyrkningsmedium for park, hage, anlegg av plen, bed og beplantning. Ta kontakt for tilbud på henting eller levering.

Transport av jord
MASSETRANSPORT

Behøver du hjelp med massetransport? Vi leverer alle typer jord, bark, pukk, grus, bærelag og singel i og rundt Nordre Follo. Våre leverandører sikrer kvalitet til riktig pris og et lokal produkt. 1-15 tonn pr lass.

Graving
GRAVING

Hvor skal det graves? Vi utfører en rekke gravetjenester som utgraving av tomter, oppbygging av hage, jordforbedring, planering, anlegg av vei og grøfting. Vi er tilpasningsdyktige og kan tilpasse tjenesten etter kundes behov.

Grønn hage med belegningsstein
GRØNTANLEGG

Vi hjelper deg på veien mot din drømmehage. Vi tar for oss grøntanlegg med såing eller ferdigplen, og sørger for et godt og holdbart resultat. Vi tilbyr vedlikeholdsavtale gjennom etableringsfasen som sikrer perfekt plen. Vi etablerer også bed og hekk.

Steinlegging
Kantstein, belegging og støttemur

Ønsker du å fornye gårdsplassen eller uteområdet? Vi kan legge belegningsstein, kanstein og støttemur, bygge terrasse, sette opp levegg og rekkverk. Alt etter kundens ønske og behov.

Hvit bolig med ny plen og bark
Krattrydding og trefelling

Drømmer du om å få tatt en ordentlig opprydding i hagen eller tomten? Da kan vi hjelpe deg. Vi rydder hage, mindre skogområder, og sørger for bortkjøring av hageavfallet etter at arbeidet er utført.

Drenering av bolig
Drenering og etterisolering

Har du dårlig grunnmur eller problemer med fukt i kjelleren? Vi kan drenere, etterisolere og rehabilitere grunnmuren. Vi kartlegger problemet, og anbefaler den beste løsning for jobben.

[button size=»big_large_full_width» target=»_self» hover_type=»default» text_align=»center» text=»Kom i kontakt med oss» link=»kontakt-oss» color=»#dd813a» hover_color=»#ffffff» background_color=»#ffffff» hover_background_color=»#dd813a» border_color=»#dd813a» hover_border_color=»#dd813a»]
[image_slider_no_space height=»300″ navigation_style=»light» images=»408,409,410,411,412,413,414,415,416,417,418,419,420,421,422,423″]